Winnipeg Jetsistä joutui kauden avausottelunsa tavoin suorittamaan melkoisen loppukirin, tällä kertaa Toronto Maple Leafsia vastaan.

Vierasjoukkueena toiminut Maple Leafs latoi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä kiekkoja tasaisen tappavaan tahtiin Jetsin maaliverkkoihin. Avauserä meni vieraille 2-0-lukemin ja toisen erän jälkeen tilanne oli jo 4-1.

Ennen kaikkea ottelua seurattiin Patrik Laineen ja Auston Matthewsin – viime kesän varaustilaisuuden ykkös- ja kakkosvarauksen – vuoksi erittäin tarkalla silmällä.

Jets-fanit revittelivät

Kaksikon keskinäisen taiston vei nimiinsä suomalaishyökkääjä Patrik Laine, joka vastasi joukkueensa 4-2-, 4-4- ja 5-4-osumista.

Marina Maher

@marinakmaher
What a wrist shot from Patrik Laine #Jets

Hän siis käynnisti omiensa kirin, venytti ottelun jatkoajalle ja…

Patrik Laine’s second goal of the game ties it 4-4, (Leafs previously led 41) #Jets

..lopulta ratkaisi koko homman itse. Juuri ennen maaliaan, Matthewsilla oli mahdollisuus ratkaista ottelu läpiajosta.

Patrik Laine scores in OT to finish the hat trick, Jets come back to beat Leafs 5-4

Myös Jets-fanit antoivat tämän kuulua huutamalla ”Laine on parempi” jo ottelun aikana ja hattutempun synnyttyä meno karkasi käsistä.

Upper Deck Hockey

@UpperDeckHockey
Throw your caps in @NHLJets fans! Hat trick for Patrik Laine to seal a #Jets win in OT! Amazing! #YoungGuns are coming!

Myös Matthews pääsi ottelussa pisteille, syötettyään joukkueensa kolmannen maalin.