Kokenut suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula oli elementissään, kun Philapelphia Flyers murjoi Pittsburgh Penguinsia odotetussa paikalliskohtaamisessa lukemin 6-2.

Suomalaishyökkääjä iski ottelussa kauden yhdeksännen maalinsa. Osuma syntyi toisessa erässä, kun kiekkokonkari yllätti Matt Murrayn ujuttamalla kiekon väkisin vahdin alta sisään. Osuma oli komea, sitä voi ihailla tästä:

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
We see you Valtteri 👀 #PHIvsPIT

Aloitusympyrän mestari

Maalin lisäksi suomalaisen tilastot olivat myös muuten komeita legendaarisessa Battle of Pennsylvania -paikallispelissä. Filppula kahmi ottelussa aloituksia hurjalla 73 prosentilla joukkueelleen.

Kaikista 11 aloituksestaan kokenut hyökkääjä voitti yhteensä seitsemän. Voittoprosentti oli koko ottelun ylivoimaisesti kovin: varsinkin kolmannen erän ratkaisuhetkillä suomalainen rohmusi aloitukset kovalla prosentilla voittaen kuudesta yrityksestään viisi.