Kanadalainen kiekkojätti Sportsnet listasi omat suosikkinsa Hockey Hall of Fameen. Listalle nousi Teemu Selänteen lisäksi pitkäaikainen joukkuetoveri Paul Kariya.

Selänne on ensimmäistä kertaa ehdolla legendojen joukkoon. Pelaajan on täytynyt olla eläkkeellä vähintään kolme vuotta, ennen kuin hänet voidaan asettaa ehdolle kunniagalleriaan. Kariya pelasi viimeisen ottelunsa kaudella 2009-2010.

Kanadalaisen 15 vuotta kestänyt ura jäi lyhyeksi ja päättyi loukkaantumiseen, mutta Sportsnetin mukaan HHOF-valinnan olisi jo aika osua Kariyaan.

– On jo olemassa ennakkotapaus, jossa pelaaja on valittu, vaikka ura jäi lyhyeksi loukkaantumisten takia. 2016 valittua Eric Lindroosia voidaan pitää esimerkkinä, ja Kariyan tulisi olla seuraava.

Vaikka Kariya ei urallaan yltänyt Stanley Cup -mestaruuteen iski hän 15 kauden aikana 989 ottelussa hurjat tehopisteet 402+587=989. Miehen palkintokaapista löytyy olympia ja MM-kulta, sekä maailmanmestaruus 20-vuotiaiden kisoista.

Selänne ja Kariya pelasivat kuusi kautta yhdessä Anaheim Mighty Ducksissa ja kauden 2003-2004 Colorado Avalanchessa. Nyt Hockey Hall of Famen valitsijoilla on mahdollisuus tuoda parivaljakko viimeisen kerran yhteen.