Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue jatkoi väkeviä otteitaan tiistaina, kun joukkue kukisti Vierumäellä Tshekin maalein 4-3.

Nuorten Leijonien avausmaalista vastasi ottelussa Joona Ikonen, joka iski kiekon maaliin vajaat kolme minuuttia ennen avauserän loppua.

Toisessa erässä Tshekki painoi pelin tasoihin ylivoimalla, mutta tämän jälkeen Suomi siirtyi jälleen johtoon, kun ykkösketjun laidalla pelannut Samuli Ratinen onnistui maalinteossa. Tästä sisuuntuneena vierasjoukkue kuitenkin väänsi pelin vielä väkisin tasoihin.

Päätöserässä Suomi iski vielä kahdesti, kun kapteenina toiminut Kasper Kotkansalo sekä KalPaan siirtynyt Joni Ikonen onnistuivat maalinteossa.

Vajaat neljä minuuttia ennen päätössummeria Tshekki nousi vielä maalinpäähän, mutta se ei tälläkään kertaa riittänyt, vaan Suomi nappasi komeasti jo toisen voiton vieraistaan tällä viikolla.

Nuorten Leijonien tehokkaimpana pelaajana ottelussa hääri Kotkansalo, joka tehtaili tehot 1+1.