Vancouver Canucksin Markus Granlund oli oivalla pelipäällä viime yön harjoitusottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Canucks voitti ottelun 3-2, ja Granlund kirjautti itselleen tehot 1+1.

Oilers johti ottelua kahden erän jälkeen 2-1 Benoit Pouliotin ja Connor McDavidin osumilla, mutta Canucks nousi rinnalle ja ohi viimeisessä erässä. Granlund teki ottelun voittomaalin ajassa 57:26 sipaisemalla Alexander Edlerin lähettämän kiekon maalin edestä verkon perukoille. Osuman näet täältä.

– Hieno syöttö Edleriltä. Kosketin vain kiekkoa, ja sisään meni. Hieno maali, Granlund kuvaili osumaansa Sportsnetille.

Suomalaishyökkääjän ei ennakkokaavailuissa arveltu saavan kovinkaan suurta roolia Canucks-hyökkääjistössä, mutta pirteät otteet kentällä osoittavat miehen olevan valmis ottamaan hyökkäysvastuuta. Tämän roolin Granlund myös pyrkii itselleen nappaamaan.

– Nuorempana pelasin aina keskellä kahdessä ensimmäisessä ketjussa. Osaan pelata kiekon kanssa ja pidän siitä, mutta saa nähdä, miten käy.

Edmontonin paidassa pelasi suomalaisista Jesse Puljujärvi, joka jäi ilman tehopisteitä.