Eeli Tolvanen on ollut suomalaisten jääkiekkofanien mielenkiinnon kohteena erinomaisten olympiapelien ansiosta. Nuorta Leijona-hyökkääjää on viety jo NHL-kaukaloihin Nashville Preadororsin riveihin, mutta kokenut jääkiekkovalmentaja ja Viasatin jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen toppuuttelee tilannetta.

– Nashville on yksi kovimmista joukkueista tällä hetkellä. Sinne on vaikea murtautua. Monessa muussa joukkueessa Tolvanen olisi jo ykkösylivoimassa, mutta Nashvillessa olisi vielä tällä hetkellä hankalaa päästä edes pelaamaan, Lehkonen muistuttaa.

Lehkonen uskoo, että jollain aikajänteellä tällä hetkellä Jokereissa pelaava Tolvanen NHL-kaukaloissa nähdään.

– Annetaan hänelle nyt aikaa. Tiedän, että kyseessä on innokas kaveri eikä menestyminen jää päästä kiinni. Nyt hänellä on hienot olympialaiset takana ja seuraavaksi on keskityttävä Jokereiden menestykseen, Lehkonen painottaa.

– Keväällä on edessä myös MM-kisat. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Tolvasella on myös niissä käyttöä, Lehkonen huomauttaa.

Tolvasen varausoikeudet omistava Nashville Predators pelaa NHL:ssa vahvaa kautta. Predators on yksi sarjan kärkiseuroista tällä hetkellä.

Sunnuntaina Nashville Predators kohtaa St. Louis Bluesin. Ottelu näkyy suorana osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.