Jarmo Kekäläinen sivuuttanut leijonavahdin tyystin – spekulaatiot NHL-seuran maalivahtitilanteen ympärillä kiihtyvät

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin maalivahtitilanne on kuuma peruna NHL:ssä. Seuran tähtivahti Sergei Bobrovskin sopimus päättyy tähän kauteen, ja hän on tehnyt selväksi haluavansa jatkaa uraansa mieluusti muualla. Bobrovski on jopa laittanut asuntonsakin myyntiin.

Urheilumedia The Athleticin haastattelussa seuran GM Jarmo Kekäläinen valotti maalivahtitilannetta tarkemmin. Columbus aikoo antaa enemmän vastuuta suomalaisvahti Joonas Korpisalolle.

– Bobrovskit ja Tuukka Raskit olivat samassa tilanteessa kuin Korpisalo, ja todistivat pystyvänsä ykkösvahdin rooliin ja kehittymään eliittivahdeiksi. Maailman Carey Pricet ja Martin Brodeurit, jotka hyppäävät heti ykkösvahdeiksi, ovat erittäin, erittäin harvinaisia, Kekäläinen kommentoi.

Lisäksi Columbus kiinnitti Euroopassa pelanneen latvialaisvahti Elvis Merzlikinsin.

– Kilpailu tulee olemaan näiden kahden välillä, ellei jotain muuta tapahdu. Ja jos he ovat meidän kaksi maalivahtiamme harjoitusleirillä, olemme tyytyväisiä asian suhteen, Kekäläinen sanoi.

Maalivahtikaavailuista kokonaan ulkopuolelle jäi Leijonissa torjuva Veini Vehviläinen. Liigaa dominoineen vahtinuorukaisen on odotettu siirtyvän ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, mutta paikkaa NHL:ssä ei Kekäläisen puheiden perusteella ole syytä odottaa.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!