Edmonton-toimittaja levittää erikoista salaliittoteoriaa Jesse Puljujärvestä ja Kärpistä

© Kuva: Getty Images

Edmontonissa on jo pidemmän aikaa kohistu Jesse Puljujärven tilanteesta. Pelaajat harvemmin vaativat julkisuudessa itsensä kauppaamista, joten moni on ottanut lähtöaikeista itseensä.

Yksi Puljujärvelle hermostuneista on Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leaving. NHL-toimittaja on useaan otteeseen kirjottanut suomalaisesta varsin tiukkaan sävyyn.

Viimeisimmässä artikkelissaan Leaving käsitteli MTV Urheilun juttua, jossa Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi Jesse Puljujärven hankintaa. Pohjois-Amerikassa artikkelin perusteella arvioitiin, että Kärpät olisi tehnyt sopimustarjouksen suomalaishyökkääjälle.

– Voin kuitenkin vahvistaa ainakin eilisen perusteella… mitään sopimustarjousta ei olla tekemistä, eikä mitään neuvotteluita ole käyty. Ja jotta ollaan reiluja Harri Ahoa kohtaan, hän ei niin väittänytkään, Leavins kirjoitti.

Heti perään hän vihjaili erikoisesta salaliitosta.

– On silti melkoinen yhteensattuma, että Aho tekee tuollaisen kommentin ylipäätään. Nimittäin hänen poikansa on Sebastian Aho, joka pelaa Carolina Hurricanesissa. Ja Canes on yksi seuroista, joiden ajatellaan olevan kiinnostuneita Puljujärvestä. Mitäs siihen sanotte?

Leavins järkeili salaliittoa vielä pidemmälle ja kirjoitti, kuinka Suomi on pieni maa ja kiekkoihmiset tuntevat toisensa. Jos Puljujärvellä olisi sopimustarjous Euroopasta, Edmontonilla olisi paineita kaupata hänet, joka voisi puolestaan sataa Carolinan pussiin.

LUE MYÖS: Yllättävä veto! Nuori pakkilupaus kieltäytyi NHL-sopimuksesta – hakee pelipaikkaa Suomesta: ”Pääsen näyttämään osaamistani”

LUE MYÖS: Läpimurto Liigaan? 20-vuotias leijonalupaus palasi Kanadasta Suomeen: ”Unelma pienestä pitäen”

LUE MYÖS: Nimekäs vahvistus! Eero Elo palaa Liigaan – kovin odotuksin: ”Maaleja, maaleja ja maaleja – se on mun ykkösjuttu”

LUE MYÖS: Tulevaisuuden huippunimi? Detroit lähetti nuoren kiekkotaiturin Suomeen: ”Vaatii totuttelua – hyvä askel minulle”

LUE MYÖS: Kilpailijan leiriin! HPK:n huippunimi hyppäsi HIFK:n riveihin – avaa siirron syyt: ”Tarvitsin muutosta”

LUE MYÖS: Uusi kulttipelaaja Liigaan? Ässien voimapesä hurmasi ja vihastutti debyytissään – lupaa: ”Vastustaja käy kuumana”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.