Eksotiikkaa! Jukurit kiinnostaa Japanissa – suomalaisseura heti mediarumban keskellä

© Kuva: Juha Tamminen

Jukureiden Japanin reissu on saanut vauhdikkaan alun.

Liiga-seura valmistautuu alkavaan kauteen eksoottisissa maisemissa. Jukurit harjoittelee Tokiossa ja pelaa sen ohella kaksi ottelua paikallista Nikko Icebucksia vastaan.

Pelit tuovat mikkeliläisten arkeen mukavaa vaihtelua: samalla organisaatio on herättänyt paljon huomiota myös Japanissa.

Vaikka kiekko on Aasiassa marginaalissa, sai Jukurit heti melkoisen vastaanoton. Seura julkaisi kuvia ensimmäisestä lehdistötilaisuudessa: paikalla oli suomalaisittain melkoinen mediamylläkkä.

Jukureiden ja Nikko Icebucksin tilaisuutta oli tullut raportoimaan yhteensä yli 40 eri toimittajaa ja seitsemän tv-kanavaa. Se on melkoinen määrä, kun lukemaa vertaa vaikkapa normaalin Liiga-pelin mediamäärään.

– Japanissa kaikki on vähän isompaa, Jukurit veisteli kuvien yhteydessä.

Jukurit ja Nikko Icebucks kohtaavat lauantaina 17. elokuuta ja sunnuntaina 18. elokuuta. Molemmat pelit alkavat Suomen aikaa kello 17.00.

LUE MYÖS: Yllättävä veto! Nuori pakkilupaus kieltäytyi NHL-sopimuksesta – hakee pelipaikkaa Suomesta: ”Pääsen näyttämään osaamistani”

LUE MYÖS: Läpimurto Liigaan? 20-vuotias leijonalupaus palasi Kanadasta Suomeen: ”Unelma pienestä pitäen”

LUE MYÖS: Nimekäs vahvistus! Eero Elo palaa Liigaan – kovin odotuksin: ”Maaleja, maaleja ja maaleja – se on mun ykkösjuttu”

LUE MYÖS: Tulevaisuuden huippunimi? Detroit lähetti nuoren kiekkotaiturin Suomeen: ”Vaatii totuttelua – hyvä askel minulle”

LUE MYÖS: Kilpailijan leiriin! HPK:n huippunimi hyppäsi HIFK:n riveihin – avaa siirron syyt: ”Tarvitsin muutosta”

LUE MYÖS: Uusi kulttipelaaja Liigaan? Ässien voimapesä hurmasi ja vihastutti debyytissään – lupaa: ”Vastustaja käy kuumana”

Katso tunnelmia Japanista tästä: