Livestream CHL: Kärpät-Rouen-ottelu ilmaiseksi

CHL: Grenoble – Kärpät 05.09. klo 20:30 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

CHL:n toisella viikolla Kärpillä on vuorossa vieraskiertue, joka alkaa torstaina Ranskasta. Isäntänä oululaisilla toimii jo kertaalleen viime viikolla kohdattu Grenoble. Ottelu alkaa torstaina klo 20:30. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Kärppien avausviikko toi CHL:stä voiton ja jatkoaikatappion. Sunnuntaina sveitsiläinen huippujoukkue Bern haki Oulusta jatkoaikavoiton 2-3 erittäin tiukan ottelun jälkeen. Kärpät johti ensimmäisen erän jälkeen jo 2-0, mutta Bern painoi päälle kaksi erää ja tuli väkisin tasoihin. Jatkoajalla Bern pääsi maalintekoon, kun Jari Sailio kaadettiin hieman kyseenalaisesti, eikä tilanteesta vihelletty jäähyä. Jesse Puljujärvi pääsi syöttöpisteen makuun ja pelasi muutenkin erittäin vahvan ottelun.

Grenoble näytti, ettei sitä sovi ottaa turnauksessa turhan kevyesti, sillä joukkue haki yllätyksellisen 1-2 voiton Skellefteåsta. Ranskalaiset olivat liikkeellä taistelumielellä ja tsekkivahti Lukas Horak torjui ottelussa peräti 38 kertaa. Skellefteå sai ottelun ainoan maalinsa aivan ottelun lopussa ja valmentaja Tommy Samuelssonille jäi ihmeteltävää jatkoa ajatellen. Tämä ottelu toimii hyvänä opetusmateriaalina myös Kärpille – turnauksessa ei näytä olevan ”helppoja” pelejä.

Torstaina Kärpät yrittää palata voittokantaan ja pääset seuraamaan jännittävää ottelua NordicBet TV:n suorasta striimistä. Turnauksessa on nähty jo mainioita pelejä, joten kannattaa pysyä taajuudella!

Näin katsot Kärppien pelin ilmaiseksi:

1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Kärppien ottelu ja laita vetoa sisään!

Kärppien otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Kärpät – Grenoble 3-1
Su 01.09. klo 19.00 Kärpät – SC Bern 2-3 ja.
To 05.09. klo 20.30 Grenoble – Kärpät
La 07.09. klo 18.00 SC Bern – Kärpät
Ti 08.10. klo 19.00 Skellefteå AIK – Kärpät
Ti 15.10. klo 19.00 Kärpät – Skellefteå AIK