Ilveksen synkkä alkusyksy näkyy jo valmentajan asemassa, povaa kansainvälinen NordicBet.

Vedonlyöntiyhtiö laati ennen kauden alkua kertoimet Liigan päävalmentajan potkuille. Nyt se on laskenut rajusti Ilves-valmentaja Karri Kiven kerrointa.

Taustalla on joukkueen yllättävä kompurointi. Tamperelaisryhmää povattiin jo ennen kautta mahdollisesti jopa kuuden kärkeen – syksy on ollut siinä mielessä synkkä: ryhmä on hävinnyt kaikki pelinsä.

Sen myötä Kiven kerroin potkuille on enää 4,5. Lukema oli vielä kauden kynnyksellä Liigan suurimpia.

”Ykkössuosikki” potkujen antajaksi on kuitenkin edelleen TPS kertoimella 3.00. Turkulaiset ovat ehtineet pelata vasta kolme ottelua, pisteitä on kertynyt yhteensä neljä.

Turussa Kalle Kaskisen asemaan ja kertoimeen vaikuttavat varmasti myös kaukalon ulkopuolinen turbulenssi ja ennen kautta otsikoissa pyörineet negatiiviset uutiset muun muassa Jonne Virtasen kohulähdöstä.

Sekä TPS että etenkin Ilves ilmoittivat juuri mielenkiintoisista vahvistuksista, kun NHL:stä pelipaikkaa hakeneet Tony Sund ja Arttu Ruotsalainen päättivät palata Liigaan. Kaksikko saattaa pelata jo keskiviikon Liiga-kierroksella.

LUE MYÖS: Liigaa ilmaiseksi! Kiekkofaneja hemmotellaan – tarjolla iso kattaus huippu-urheilua

LUE MYÖS: Jonne Virtanen löysi uuden seuran – hyppää Mestikseen tynkäsopimuksella

LUE MYÖS: Rehellistä vinoilua! Ben Bloodin ruokakuva puhuttaa yhä – ex-joukkuekaveri imitoi ja kuittailee: ”Tällaista ei saa tapahtua”

LUE MYÖS: Show haltuun! HIFK:n 17-vuotiaalla NHL-superlupauksella maaginen viikonloppu Liigassa