Jokereissa lauantaina debytoiva Saku Mäenalanen on saamassa heti isoa roolia Jokereista.

KHL-seura kertoo joukkueen tuoreen NHL-avun hypänneen heti kovaan ketjuun. Mäenalanen harjoitteli ensimmäisissä treeneissään Jokereiden kanssa yhdessä Petri Kontiolan ja Henrik Haapalan kanssa.

Kolmikossa riittää osaamista. Kokenut leijonasetteri Kontiola on avannut oman kautensa melko pirteästi – hyökkääjä on iskenyt yhdeksään peliin nyt tehot 3+4=7. Haapalalla on alkusyksyn peleistä kasassa pistelukemat 1+6=7.

Mäenalanen on ollut alkukauden vielä ilman seuraa. Hän jätti Carolina Hurricanesin tuoreen Jokerit-diilin myötä. NHL-seura teki suomalaiselle kesällä ilmeisesti kaksisuuntaisen tarjouksen, se ei kuitenkaan miellyttänyt suomalaista.

Jokerit kaipaa kiperästi voittoja KHL:ssä: joukkue on läntisessä konferenssissa vasta toiseksi viimeisenä. Yhdeksästä pelistä tilillä on seitsemän pistettä.

Mäenalanen nähdään uudessa joukkueessa lauantaina, kun helsinkiläiset kohtaavat kotonaan itäisen konferenssin kärkijengi Avtomobilistin. Ottelu alkaa kello 16.00.

LUE MYÖS: Liigaa ilmaiseksi! Kiekkofaneja hemmotellaan – tarjolla iso kattaus huippu-urheilua

LUE MYÖS: Tyylikästä! Tältä näyttää Pekka Rinteen uusi NHL-maski – takana tuttu taiteilija

LUE MYÖS: Sopu yhä kaukana? Lähde: Patrik Laine ja Winnipeg vääntävät kulissien takana – tästä neuvotellaan

LUE MYÖS: Huippuvahvistus Liigaan? New York Rangers passitti suomalaislupauksen farmiin – pelipaikka yhä mysteeri

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Saku Mäenalanen luisteli ensimmäistä kertaa joukkueharjoituksissa tänään. Samassa ketjussa Kontiolan ja Haapalan kanssa.

Kuvat: jokerit.com/maenalanen-hyp…

#Jokerit #KHLfi