Miesten jääkiekon MM-kisojen liput eivät ole menneet syystä tai toisesta kuumille kiville.

Tällä hetkellä Tampereen Nokia Arenalle pelattaviin otteluihin saa lippuja edullisesti. Esimerkiksi kirjoitushetkellä käynnissä olevaan Tshekki-Iso-Britannia-otteluun pääsi halvimmillaan 20 eurolla. Todella hyville istumapaikoillekin pääsi hintaan 27,50 euroa. Kyseisissä hinnoissa oli 50 prosentin alennus aiempaan hintoihin nähden.

Tällä hetkellä normaalia edullisemmin pääsee myös esimerkiksi Tshekin ja Ruotsin väliseen huippukamppailuun, joka pelataan sunnuntai-iltana. Koodilla ”fanzone2022” hinnasta lähtee pois peräti 30 prosenttia. Koodia käyttämällä halvimmat liput kyseiseen kamppailuun maksavat 59,50 euroa. Kalleimmat liput maksavat puolestaan 94,50 euroa.

Alennukset eivät kuitenkaan koske Leijonien otteluita. Suomen peleihin liput ovat menneet hyvin kaupaksi.

MM-kisoihin lippuja myy Lippupiste. Pääset lipunmyyntiin kätevästi suoraan tästä.