Olli Jokisen päävalmentajaura Suomen kamaralla saattaa tulla päätökseensä – ainakin toistaiseksi – tiistaina, kun Jukurit isännöi Kärppiä puolivälieräsarjan neljännessä kohtaamisessa.

Mikkeliläiset ovat voitoissa 0-3-tappiolla, mikä tarkoittaa kauden päättymistä tiistaina tappion tullessa. Jokinen näkee joukkueiden välillä selvän eron oululaisten eduksi.

– Voitot ovat ne, jotka ratkaisevat tässä vaiheessa kautta. Ei se, että onko näennäistä hallintaa vai mitä. Kärpät on pystynyt puolustamaan erittäin hyvin keskustaa.

– Meidän pitää rakentaa suorista hyökkäyksistä parempia paikkoja ja löytää keinot murtautua keskelle. Meillä on ollut tuskaa maalinteon kanssa. Tai jos tuon kääntää, niin kaikilla muilla on ollut paitsi Kärppien ykkösketjulla. Tuossa on oikeastaan isoin syy sille, miksi olemme 0–3-tappiolla, Jokinen järkeilee MTV Urheilulle antamassaan haastattelussa.

– Heidän kärkensä on ratkonut pelejä. Kärppien erikoistilannepelaaminen on ollut parempaa – samoin maalivahtipeli, ensi kaudeksi SHL:ään suuntaava Jokinen luettelee.

LUE MYÖS: