Suomen KHL-joukkue Jokerit pelasi tänään aiempaa kovatasoisemman harjoituspelin, kun vastassa Espoon Metro-areenalla oli SKA Pietari. Leijonien MM-vahti Mikko Koskisen edustama SKA johti ottelua kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes seuran tulisieluinen hyökkääjä Ilja Kovaltsuk hölmöili itselleen suihkukomennuksen. Pian venäläisen ulosajon jälkeen Pekka Jormakka ja Peter Regin ohittivat vuorollaan ylivoimalla Koskisen ja Jokereille merkattiin 2-1-voitto.

Kovaltshukin pelirangaistus oli monen asian summa. Hyökkääjä sai ensin kahden minuutin rangaistuksen iskettyään poikittaisella mailalla Oliver Lauridsenia. Seuraavaksi venäläinen huitaisi 2+10-minuutin arvoisesti Marko Anttilan kypärää ja viimeiset kriteerit ulosajoon tulivat suunsoitosta.

Jokerit voitti myös kaksi aiempaa harjoitusotteluaan Rokia ja Kiekko-Vantaata vastaan. KHL-kausi alkaa helsinkiläisten osalta 23.8. Spartak Moskovan vieraana.