JYP järjestää historian ensimmäisen ilmaispelinsä helmikuussa, kun se jakaa 26.2. Porin Ässät.

Seura tiedottaa tempauksesta verkkosivuillaan. Ottelun mahdollistaa organisaation mukaan useiden yhteistyökumppanien kanssa tehdyt diilit.

– Olemme merkittävä toimija Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä, joten on todella hienoa, että saamme järjestää tällaisen ottelutapahtuman. Kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat tämän ottelun. Mukaan lähteneet yritykset ovat mukana merkittävässä yhteiskuntavastuullisessa teossa mahdollistamassa ainutlaatuista ja historiallista ottelutapahtumaa. Yritykset saavat ottelukohtaista näkyvyyttä JYP-kanavissa ennen ottelua ja ottelun aikana, JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo kertoo.

Peliin on ilmainen sisäänpääsy, mutta katsojat tarvitsevat ottelulipun. Osa lipuista jaetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän seurakunnan kanssa kohdennetusti lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Osa lipuista jaetaan pelipäivänä LähiTapiola Areenan lipunmyynnissä.

– Toivomme, että halli tulee täyteen eikä paikkoja jää käyttämättä, ja voimme yhdessä nauttia LähiTapiola Areenan hurmoksesta kevään ratkaisupelien lähestyessä, Maasalo päättää.

Ilmaispelejä on nähty Liigassa myös aiemmin. Muun muassa KooKoo ja Lukko ovat järjestäneet sponsorien avulla kokonaan maksuttomia pelejä.

LUE MYÖS: Hyppy Leijoniin! Nuori TPS-komeetta pelaa elämänsä kautta, palkittiin otteistaan – ”Jääkiekko henki ja elämä”

LUE MYÖS: Vuolaita kehuja! Ilveksen huippulupaus hyppää Leijoniin – Jukka Jalonen: ”Osaaminen jo NHL-tasoa”

LUE MYÖS: Leijonilla yllättävä ongelma: pelaajapula esti Kärppien maalivahtikomeetan maajoukkuekutsun

LUE MYÖS: Tässä on Leijonien tuore joukkue ja otteluohjelma!

LUE MYÖS: Jori Lehterä palaa kohun jälkeen Leijoniin – Jukka Jalonen avaa nyt valinnan taustat: ”Hän on ollut todella hyvä”