Nela Lopusanova pelasi itsensä tyttöjen MM-kisoissa naisten jääkiekon kirkkaimmaksi teinitähdeksi. 14-vuotiaana slovakialaishyökkääjä oli aivan omalla tasollaan jo kolme vuotta alaikäisenä.

Lopusanova on käytännössä varmistanut ylivoimaisen pistepörssin voiton ennen finaalipäivän otteluita, sillä viiden ottelun tehopisteet 9+3=12 ovat viiden pojon päässä seuraavasta. Tehokkuus on hurjaa ottaen huomioon sen, että Slovakia teki koko turnauksessa 17 maalia.

Tällainen dominointi ei tule aivan puskista, sillä seuratasollakin Lopusanova on ollut tilastojen valossa hämmästyttävä. Maansa naisten pääsarjassa kuudessa ottelussa pistelukemat 15+10=25 hurjastellut superlupaus on pelannut myös poikien alle 16-vuotiaiden pääsarjaa keräten kymmenessä ottelussa 31 pistettä. Tällä noteerauksella hän on vähintään kymmenen ottelua pelanneista toiseksi tehokkain itseään vuotta vanhempien poikien sarjassa.

Tyttöjen MM-kisoissa näyttävimmät temput olivat ilmaveivimaali ja jalkojen välistä viimeistelty läpiajo.

MICHIGANNNNNNN🔥🇸🇰

Of course it had to be Nela Lopusanova!

@HockeySlovakia #U18WomensWorlds
Nela Lopusanova with the moves on the breakaway!🔥🤩

(Her second of the game!)

@HockeySlovakia #U18WomensWorlds