Mikko Rantanen on yksi NHL:n kuumimmista suomalaisista pelaajista tällä hetkellä. Hänen viimeisin sopimuksensa Colorado Avalanchen kanssa on arvoltaan yli 55 miljoonaa dollaria, jonka Rantanen tulee tienaamaan kuuden vuoden aikana. Hän onkin nyt yksi maailman parhaiten palkatuista jääkiekkoilijoista, ja parhaiten palkattu suomalainen pelaaja. Omalaina.fi on jo pitkään tukenut suomalaista urheilua ja haluamme kantaa pienen osamme tulevien mikkorantasten kasvun ja kehityksen mahdollistamisessa.

Rantanen on tykittänyt maaleja miljoonien edestä

Turhaan Rantaselle ei palkkaa makseta vaan hän on myös yksi NHL:n kovimmista maalitykeistä. Tällä hetkellä tilastoihin on kertynyt mehevät 205 maalia ja 274 syöttöä. Käynnissä oleva kausi on Rantasen kahdeksas NHL:n kovatasoisessa liigassa. Tälläkin kaudella Rantanen on rikkonut sekä omia että muiden tekemiä maaliennätyksiä. 

Viime kaudella Rantanen iski 36 maalia runkosarjan aikana, mutta nyt häkki on heilunut jo 37 kertaa. Kukaan toinen NHL-pelaaja ei ole tehnyt yhtä paljon maaleja tasakentällisillä pelatessa kuin Rantanen. Tämä jättiläismäinen hyökkääjä onkin nousemassa kovaa vauhtia monien legendojen rinnalle kaikkien aikojen kovimmaksi maalitykiksi. Pelaajan meno ei ole yhtään hidastunut ja maalivire on jatkunut jopa entistä huikeampana tiiviin NHL kauden edetessä.

Mikko Rantasen arvostus noussut huippuunsa

Mikko Rantanen on noussut taitojensa vuoksi myös yhdeksi NHL:n arvostetuimmista pelaajista. Rantasen pelitaitoihin kuuluu hänen erinomainen laukauksensa, joka löytää maalin poikkeuksellisen usein. Hänellä on myös mahtava kyky hyödyntää erilaisia tilanteita ja tehdä tiivistunnelmaisessa pelissä oikeita ratkaisuja nopeasti. Rantanen ei pelkästään etsi maalipaikkoja itselleen vaan löytää myös poikkeuksellisen hyviä syöttöpaikkoja, mikä auttaa koko joukkuetta. 

Rantaselta löytyy myös fyysisyyttä ja voimaa sekä hiljaista johtajuutta, joka siivittää Colorado Avalanchea voitosta toiseen,

Nousukaudelle ei näy loppua

Rantanen on noussut Colorado Avalanchen väreissä todelliseen huippukuntoon. Hän on pelannut viime kausina erinomaisesti ja noussut yhdeksi liigan parhaista pelaajista. Huippuvireelle ei näy loppua, mikä saikin joukkueen sitomaan tämän suomalaisen huipputykin riveihinsä useamman kauden ajaksi jättisopimuksella. Rantasen tienestit ovat olleet huippuluokkaa NHL-uran aikana ja tulevaisuudessa ne tulevat nousemaan jopa huikeammiksi. Kaikki ovat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että tämä pelaaja on jokaisen miljoonan arvoinen.

Rantanen on voittanut uransa aikana useita palkintoja. Tänäkin vuonna Rantanen nousi All Star -tapahtuman tähdistöön, kun fanit äänestivät maalitykin mukaan. Tapahtumassa hän pelasi Keskisen divisioonan joukkueessa yhdessä toisen suomalaispelaajan, Juuse Saroksen kanssa.

Kaikki NHL-fanit ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että Rantasella on kaikki mahdollisuudet nousta NHL:n legendaksi. Pelaaja on huimassa vireessä, jolle ei ole näkyvissä loppua. Rantasella on vielä lukuisia pelivuosia jäljellä, ja nykyinen sopimus pitää hänet Coloradossa vielä useiden vuosien ajan. Rantanen on päässyt virittämään taitonsa huippuun juuri tässä joukkueessa, joten odotamme innolla mitä tulevat yhteistyövuodet tuovat tullessaan.