HPK:n pahan pojan taklaus kuumensi tunteet totaalisesti – jopa Emil Larmi oli joutua tappeluun: ”Kaverilla kiehahti yli”

© Kuva: Juha Tamminen

KOUVOLA. KooKoon ja HPK:n välisen liigaottelun toisessa erässä kuohahti lauantaina kunnolla. Ensiksi vieraiden pahapoika, tappelijanakin tunnettu Tommi Tikka taklasi Teemu Engbergiä, ja sai kimppuunsa usean KooKoo-pelaajan. Samalla HPK:n Petri Kontiola (1+0) jäi ypöyksin, ja löi pelin 1-1:een.

KooKoo menetti käytöskymppien takia Martin Bergerin ja Trevor Mingoian, sekä myöhemmin erän loputtua HPK:n Otto Latvalan kanssa yhteen ottaneen Erik Karlssonin kokonaan. Tauon alkaessa jopa vahdit Victor Brattström ja Emil Larmi olivat toistensa kimpussa, kunnes tiet erkanivat.

– Paineet rupesivat nousemaan. Kaukalossa tapahtui kaikenlaista, mutta en pysty niitä kommentoimaan. Pystyttiin kuitenkin hyödyntämään niitä hetkiä, ja kaverilla kiehahti yli, HPK:n Larmi sanoi tyynesti.

Vahti oli oikeassa, sillä HPK iski päätöserän alussa 1–2-johtoon. KooKoo ei latistunut ja juhli voittolaukauskisan jälkeen 3–2-voittoa. Kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuksia 51 ja HPK:lle 37 minuuttia.

– Mutta hemmetin kiva oli pelata, oli fyysistä. Erittäin kova taisto, yleisö varmasti rakasti.

Hallitseva Suomen mestari on kasvattanut pistepussiaan viidessä pelissä peräkkäin – joskin neljä edellistä ottelua on päättynyt ylitöiden päätteeksi tappioon.

– Toki jokainen piste otetaan, mutta ei tappio tyydytä ikinä. Perjantaina hävittiin kaksi pistettä, myös nuorten maailmanmestaruuden voittanut vahti sanoi viitaten Ässät-peliin, jota HPK johti 2-0 vielä noin kahdeksan minuuttia ennen loppua häviten lopulta 2-3.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille