Nuoressa leijonalaumassa konkariosastoa edustanut Pelicansin hyökkääjä Antti Erkinjuntti myönsi YLE:n haastattelussa Leijonien esityksen olleen ehjä, mutta ei lähtenyt kehuamaan 6-1-voitosta huolimatta itseään tai joukkuekavereita yltiöpäisesti.

— Pakka pysyi hyvin kasassa, ei lähdetty sinkoilemaan minnekään vaan pidettiin oma peli kasassa. Tehtiin tarvittava työ jotta saatiin paikat, joista tehtiin maalit, totesi 2+2 kahteen otteluun iskenyt hyökkääjä rauhallisena.

Leijonat on harjoitellut kuluvan viikon todella kovaa, ja Erkinjuntti myönsikin viikon olleen fyysisesti raskas.

— Henkilökohtaisesti olin hieman väsynyt ennen ottelua. Kuluva viikko on painettu kovaa hommia, ja siihen nähden pelattiin mielestäni ehjä peli. Nyt lähdetään huilamaan.

Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen oli Erkinjuntin kanssa samoilla linjoilla siitä, että joukkueen peli pysyi hyvin kasassa koko ottelun ajan.

— Viisikko pysyi hyvin yhdessä, mitä ollaan koko viikko harjoiteltu. Ei jääty vastustajan karvauksen alle, vaan liikutettiin kiekkoa nopeasti. Voisi sanoa, että tämä oli hyvää yhteistyön jääkiekkoa, kertasi valmentaja tyytyväisenä.

Leijonaluotsi jatkoi edelleen ensikertalaisten kehumista. Eritysmaininnan sai myös huipputehot iskenyt Erkinjuntti.

— Erkinjuntti on erittäin vahva kiekon kanssa ja näkee kenttää hyvin. Tehtiin hienoja maaleja. Siellä näkyi että joukkueessa on kuitenkin riittävästi taitoa tälle tasolle. Myös kaikki ensikertalaiset ovat olleet valintansa väärtejä, Jalonen summasi.