Minnesota Wildin ja New York Islandersin välisessä ottelussa nähtiin ”dramaattinen” käänne, kun ottelun toista erää oli jäljellä noin viisi minuuttia.

Tuossa kohtaa Islanders johti ottelua vielä lukemin 2-1, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua: aikavälillä 34:20-35:40 Wild nimittäin takoi kiekon kolmesti vieraiden verkkoon ja yhtäkkiä tilanne olikin isännille 4-2.

Jälleen seurahistoriaa

Wildin suomalaispelureista mukana iloittelussa oli kapteeni Mikko Koivu, joka syötti maaleista keskimmäisen. Kokonaisuudessaan hänellä on ottelusta kasassa tehot 0+2, sillä hän toimi kakkossyöttäjänä joukkueensa avausmaalissa.

Mikael Granlund toimi puolestaan joukkueensa avausmaalissa ykkössyöttäjänä.

Wild on parhaillaan 11 ottelun voittoputkessa ja se on seuran historian pisin voittoputki. Lisää seurahistoriaa kirjattiin edellä mainittujen kolmen maalin myötä, sillä Wild ei ole koskaan kyennyt viimeistelemään kolmea maalia yhtä nopeasti.

EDIT [30.12.2016, 06:17]: Koivulta vietiin ottelun jälkeen syöttö joukkueensa avausmaalista. Hän toimi kuitenkin syöttäjänä Mikael Granlundin tyhjiin iskemässä osumassa ja sitä kautta kokonaispistesaldo oli 0+2.